vacanta

Inspirație
18 Decembrie Arina Lazăr

Ți-ai imaginat vreodată că un loc te poate transpune într-o filă de poveste într-o secundă, atât cât privești o fotografie? Astăzi, te invit într-o călătorie virtuală în cinci dintre cele mai spectaculoase destinații de iarnă. Sper ca la finalul materialului să treci pe #wishlist-ul tău, următoarea țară pe care vrei să o vizitezi.

Fii un turist cu bun-simţ oriunde în lume

vineri, 28 iul. Dorelia Larisa P.

Grecia, Italia, Japonia sau Thailanda… Oricare ar fi destinaţia ta de vacanţă pentru această vară trebuie să ştii că nu doar cuvintele fac parte din codul care, odată descifrat, îţi face călătoria mai plăcută, ci în unele cazuri o mai mare importanţă o are limbajul nonverbal.

CITEȘTE ACUM

Ce să iei? Ce să lași?

luni, 24 iul. Cristina I.

Cunoaști întrebarea. “Ce ai lua cu tine dacă ar trebui să pleci pe o insulă pustie?” și poate chiar ai fost provocat să răspunzi la ea.

CITEȘTE ACUM

BAGAJE PENTRU O EXCURSIE DE WEEKEND

vineri, 29 iul. Mădălina C.

Vacanța, timpul liber și vara sunt combinația perfectă pentru o ieșire spontană de două sau trei zile cu prietenii sau familia.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime