trenduri

Like
28 Iunie Marta Estera Popescu

Faptul că Anglia vrea să părăsească Uniunea Europeană nu este o surpriză. Aceleași discuții s-au purtat și în urmă cu doi ani când Anglia a impus noi reguli Uniunii Europene pentru a continua să rămână în cadrul alianței. Anul acesta însă referendumul a aruncat o piatră în ocean care a stârnit necontenite valuri.

Dezinfecție morală: Există un lucru pe care nu îl veți putea dilua niciodată

vineri, 6 mai Gabriel S.

Scandalul dezinfenctanților este deja cunoscut: o serie de anchete prin care Cătălin Tolontan și echipa de jurnaliști de investigații de la Gazeta Sporturilor au arătat că spitalele din România folosesc pe scară largă dezinfectanții proveniți de la firma Hexi Pharma, dezinfectanți în care substanțele active au fost diluate de până la zece ori.

CITEȘTE ACUM

Dumnezeu preferă adevărul și orgoliile mici

luni, 11 apr. Gabriel S.

Urmăresc de câteva zile cu interes discuțiile iscate de videoclipul realizat de trupa TAXI. Datorită numărului mare de persoane publice care apar în videoclip, acesta pare a fi mai mult o campanie serioasă de comunicare decât o simplă melodie.

CITEȘTE ACUM

Dreptul de a fi femeie în țările musulmane

luni, 1 feb. Marta Estera P.

V-ați întrebat vreodată care este diferență dintre femeile din Orient și cele din Occident? De ce le vedem mereu purtând ,,Burka", cumva izolate de realitatea societății? Care sunt derepturile lor și care este rolul femeii în țările musulmane? Cercetând mai îndeaproape această temă, am înțeles că între musulmani și occidentali există diferențe fundamentale atât sociale și culturale cât și religioase.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime