trăiește la maximum

Body&mind
27 Martie Denisa M.

Cu toții am auzit de povestea lui Narcis, fiul nimfei Liriope și al râului Cephios care, de absorbit ce era de propria reflexie în apă, se îndrăgostește iremediabil și moare de durere că nu o poate atinge. E drept, sunt mai multe variante ale mitului, dar, în linii mari, cam aceasta este ideea principală.

De ce ne spunem „povești”?

marți, 20 mar. Abigaela B.

„Ne spunem povești în loc să trăim”- Joan Didion   Toți suntem povestitori Facem asta cât este ziulica de lungă: ne spunem povești despre viețile noastre, despre alți oameni sau despre noi.

CITEȘTE ACUM

Echipa dintre mamă și Dumnezeu face minuni

luni, 19 mar. Dorelia Larisa P.

Era un aprilie așa cum e de fiecare dată în Dobrogea. Mai mult iarnă decât primăvară.

CITEȘTE ACUM

31 decembrie 2017

duminică, 31 dec. Cristina I.

Iată-ne pe 31 decembrie 2017. La ce vă gândiți în aceste ultime ore din an? La cum veți petrece “noaptea dintre ani”, la hainele ce așteaptă nerăbdătoare să le purtați, la mâncarea gustoasă din frigider, la prietenii care vă așteaptă sau poate vă gândiți la planurile mărețe pentru 2018? Nu vă grăbiți cu rezoluțiile de Anul Nou până nu faceți un bilanț al anului care se grăbește să se încheie.

CITEȘTE ACUM

Nu-i lăsa pe alții să-ți trăiască viața

vineri, 22 sept. Arina L.

Pentru o viață sănătoasă, evită să asculți vorbele răutăcioase, comentariile celor din jur și “sfaturile” lipsite de esență.

CITEȘTE ACUM

Trăindu-mi visul

joi, 20 iul. Marta Estera P.

Îmi amintesc și acum felul în care mi-am ținut mânuțele ascunse sub fața de masă în timp ce cu voce tare număram până la zece, ridicând câte un deget pe rând în timp ce sunetele îmi ieșeau automat pe gură.

CITEȘTE ACUM

Un cuvant de 10 litere care îți schimbă viața

luni, 12 iun. Cristina I.

Mai puțin, înseamnă mai mult, pentru că Importanța vieții nu vine din cât de ocupat ești sau din cât de multe lucruri ai, ci  din cât de fericit ești; așa că Nu te concentra pe lucruri, ci pe oameni și amintiri.

CITEȘTE ACUM

Ai viața făcută cioburi? Încearcă …Kintsukuroi!

miercuri, 12 apr. Cristina I.

Te uiți cu disperare la cioburile din viața ta? Ai stricat cei mai frumoși ani prin ignoranță, nepăsare, neștiință? Te uiți cumva la cioburi și te întrebi ce mai poți face acum cu ele? Ce simplu ar fi să iei un făraș, să aduni totul, să arunci la gunoi și să o iei de la capăt.

CITEȘTE ACUM

Nu vă supărați, unde găsesc o zi de Respiro?

vineri, 31 mar. Theodora P.

  Ei bine, astăzi este momentul acela când trebuie să lași butonul de play si să-l pui pe cel de pauză.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime