respiro

De suflet
31 Decembrie Respiro Time

“Dragă cititorule, Bucură-te de fiecare clipă din anul ce îți stă în față. Lasă-te inspirat, motivat și înconjurat de oameni de caracter care să aducă în viața ta un plus de valoare. Caută să-ți definești personalitatea, descoperă fericirea momentelor de Respiro și nu uita că atunci când dăruiești, viața îți va oferi belșug de binecuvântări.

Fură startul și nu te grăbi să închei cursa!

vineri, 8 dec. Cristina I.

În cateva zile, paginile de internet, titlurile de știri, feed-ul de pe facebook, toate se vor umple de acte de caritate, de cutii magice, de pungi cu daruri, de vizite în case de copii sau la cei defavorizați, la bătrâni sau la oamenii străzii, iar ceea ce ne va răsuna în urechi ca într-un ecou până pe 25 ale lunii, va fi celebrul refren…de Crăciun, fii mai bun! Nu e nimic rău în asta, e bine că măcar o dată pe an sau din sărbătoare în sărbătoare, ne exersăm altruismul, dărnicia, empatia și atunci când purtăm hainele noi de sărbătoare avem conștiința împăcată că ne-am bifat porția de bunătate pe anul acesta.

CITEȘTE ACUM

Când liniștea e tot ce ai nevoie

vineri, 27 oct. Arina B.

Uneori simți nevoia măcar de un moment de liniște, un moment în care să nu auzi ce spun alții, să fii tu cu tine, să-ți asculți vocea interioară, să te descoperi, să te iubești.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime