psihologie

Body&mind
6 Aprilie Bianca Timșa Stoicescu

Din câte țin eu minte, chiar pe vremea când eram adolescentă - și încă una destul de curajoasă! – nu spuneam niciodată: Îmi ești antipatic!, ci doar mărturiseam altcuiva: Îmi este antipatic. Cu alte cuvinte, nu aveam curajul de a recunoaște în fața celui pe care nu-l puteam suferi, ci mă duceam la o a treia persoană.

Patru strategii pentru a scăpa de anxietatea socială

joi, 29 mar. Denisa M.

În primul rând, ar trebui menționat că anxietatea socială –  sau pe celălalt nume al ei, fobia socială – este o tulburare mentală cronică și, dacă manifestările ei sunt imposibil de gestionat/controlat, necesită tratament psihoterapeutic și/sau medicamentos.

CITEȘTE ACUM

Te ajut …. cu o veste bună la final!

marți, 26 sept. Cristina I.

Să ceri sau nu ajutorul unui psiholog atunci când nu vezi nicio ieșire dintr-o situație sau ești blocat și nu știi cum să continui? Iată o întrebare care naște dispute și opinii pro și contra.

CITEȘTE ACUM

La fel ca ceilalți, departe de tine

sâmbătă, 25 iun. Georgiana C.

Se întâmplă deseori să întâlnești oameni cu numeroase realizări în spate. Îi descoperi la studii ori la serviciu, îi descoperi într-o excursie sau chiar pe stradă, dacă începi să dialoghezi cu cei de lângă tine.

CITEȘTE ACUM

Să crezi în tine. Lasă-te.

joi, 16 iun. Georgiana C.

Ai încercat vreodată să te iei de mână și să alergi printre nebănuitele emoții născute în suflet? Ai încercat vreodată să îți vorbești și să îți spui cât de puternic/ă ești, indiferent de situația întâmpinată? Poate că exact asta faci acum.

CITEȘTE ACUM

De vorbă cu tine, în fața oglinzii

luni, 23 mai Diana B.

Când a fost ultima ocazie în care te-ai privit în oglindă ca să îți spui un cuvânt de încurajare și să îți zâmbești? Cum obișnuiești să stai de vorbă.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime