prietenie

El&Ea
5 Ianuarie Denisa M.

„El e alesul! Sunt sigură! Mă înțelege, mă ascultă și are ochii atât de pătrunzători, parcă vede fix în sufletul meu. Și cum zâmbește, cum îmi zâmbește! Eu nu sunt materialistă, dar să vezi ce mașină are. Și ce cadouri îmi face!”.

Prietenul meu, oglinda mea?

joi, 23 nov. Denisa M.

Eram la ora de chimie, acum mulți ani, când am primit de la prietenul meu, acum soțul meu, un sms despre relațiile inter-umane care încă mă „bântuie”, mai ales pentru că am avut tendința de-a lungul timpului să cultiv amiciții fără să analizez prea atent adevărata natură a persoanelor de lângă mine.

CITEȘTE ACUM

Din partea unei surioare mai mari...

vineri, 17 nov. Diana B.

  -Ce copilaș frumos aveți... Mă jucam cu mânuța străvezie a nou-născutului prietenei mamei mele, întrebându-mă de unde a apărut minunea asta jucăușă.

CITEȘTE ACUM

Girl + Boy = Love?

joi, 16 nov. Denisa M.

O scenă comună cu o multitudine de variații. Protagoniștii: O fată + un băiat. Vârsta: Neimportantă.

CITEȘTE ACUM

Prietenie cu proprii ochi

marți, 7 nov. Bianca Timșa S.

Am citit multe cărți de povești în ultimul timp și m-a uimit modul în care în majoritatea dintre ele era pusă problema: fata cea frumoasă era și foarte bună, iar cea rea era întotdeauna și foarte leneșă.

CITEȘTE ACUM

Părinții și alegerea partenerului de viață

luni, 7 aug. Cristina I.

În virtutea faptului că ei te-au adus pe lume, mama și tatăl tău reclamă într-un fel dreptul de a avea un cuvânt de spus în alegerea partenerului tău de viață? Ce e de făcut? Le ceri sfatul, ții cont de el sau îi pui în fața faptului împlinit, prezentându-le pe viitorul tău soț sau pe viitoare soție și atât? În general copiii care găsesc motive de reproș la adresa familiei de origine, resping implicarea părinților în alegerile lor legate de cuplu, iar cei care au în mama și în tata un model frumos, vor ține cont de opiniile lor.

CITEȘTE ACUM

Cum arată bărbatul perfect din perspectiva femeilor

joi, 3 aug. Arina L.

Cred că toți bărbații s-au plâns cel puțin o dată de faptul că nu înțeleg sub nicio formă femeile.

CITEȘTE ACUM

Pentru că ai un frate sau o soră...toată viața vei avea un prieten

sâmbătă, 29 iul. Cristina I.

V-ați gândit vreodată că cea mai lungă perioadă a vieții voastre este cea în care sunteți frați și/sau surori? La ce ma refer.

CITEȘTE ACUM

Fetelor le plac băieții cu “pantofii ….”

vineri, 23 iun. Cristina I.

Cu plete sau fără plete, înalt, brunet și cu ochii căprui sau mai scund, blond și cu ochii verzi? Tu cum ești? Te plac fetele? Niciodată nu ești pe deplin mulțumit de succesul tău ca bărbat și dacă îți dorești să atragi mai mult atenția fetelor, fii atent și ce încălțăminte porți.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime