poveste de iubire

El&Ea
5 Ianuarie Denisa M.

„El e alesul! Sunt sigură! Mă înțelege, mă ascultă și are ochii atât de pătrunzători, parcă vede fix în sufletul meu. Și cum zâmbește, cum îmi zâmbește! Eu nu sunt materialistă, dar să vezi ce mașină are. Și ce cadouri îmi face!”.

10 motive pentru care te iubesc

marți, 28 nov. Arina L.

Te iubesc și azi, și mâine, și în fiecare zi fără vreun motiv anume, ci așa.. pur și simplu pentru că ești! Dar pentru că știu că uneori îți place să mă întrebi “De ce mă iubești?”, m-am gândit să îți dau câteva motive care să îți ruleze în gând atunci când ai nevoie de siguranță, de răspunsuri, de mai mult.

CITEȘTE ACUM

Girl + Boy = Love?

joi, 16 nov. Denisa M.

O scenă comună cu o multitudine de variații. Protagoniștii: O fată + un băiat. Vârsta: Neimportantă.

CITEȘTE ACUM

Dragostea își are vremea ei

luni, 13 nov. Marta Estera P.

Relațiile de dragoste contemporane par a fi mult mai complicate decât cele din trecut. Nu se mai pune accent pe stabilitate, încredere și devotament, ci cu prima ocazie în care „fericirea” din cuplu pare să se diminueaze, partenerii caută opțiuni mai bune în afara relației.

CITEȘTE ACUM

Arta iubirii

vineri, 30 iun. Tamara Gabriela C.

Dacă ar fi să fac cel mai frumos rezumat al unei vieți,  acela ar fi iubire. În alcătuirea ei, ca un sâmbure de nucă, dospește îndelung cel mai nobil sentiment din câte poate avea omul.

CITEȘTE ACUM

„M-aş căsători cu tine, dar eşti prea bună pentru mine!” Cum cad femeile în plasa bărbaţilor

joi, 29 iun. Monica B.

  „M-aş căsători cu tine, dar eşti prea bună pentru mine. Însă crede-mă, dacă mi-aş alege vreodată o soţie, tu ai fi aceea!” Am citit aceste cuvinte în urmă cu peste 7 ani, într-o discuţie cu un el de care eram pur şi simplu obsedată.

CITEȘTE ACUM

10 indicii că ar trebui să rupi o relație

joi, 27 apr. Cristina I.

Mai bine o despărțire dureroasă decât o căsătorie nefericită. Sper că ești de acord cu această afirmație, dar poate te întrebi cât de mare este gradul de suportabilitate atunci când ești pus în fața deciziei de a întrerupe o relație.

CITEȘTE ACUM

Cum să iubești înțelept

miercuri, 26 apr. Abigaela B.

Vrem să fim iubiți. Tânjim după asta din momentul în care mijim pentru prima dată ochii.

CITEȘTE ACUM

Ești pregătit să te căsătorești?

miercuri, 19 apr. Cristina I.

Mulți își imagineză căsătoria ca o călătorie în țara tuturor posibilităților, ca o împlinire a tuturor visurilor și o desfătare a simțurilor, o bucurie a intimității și o evadare într-o lume în care plăcerile îți sunt împlinite, rând pe rând, o simfonie de cuvinte frumoase, împletite într-o coregrafie de zâne.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime