poveste de dragoste

El&Ea
5 Ianuarie Denisa M.

„El e alesul! Sunt sigură! Mă înțelege, mă ascultă și are ochii atât de pătrunzători, parcă vede fix în sufletul meu. Și cum zâmbește, cum îmi zâmbește! Eu nu sunt materialistă, dar să vezi ce mașină are. Și ce cadouri îmi face!”.

10 motive pentru care te iubesc

marți, 28 nov. Arina L.

Te iubesc și azi, și mâine, și în fiecare zi fără vreun motiv anume, ci așa.. pur și simplu pentru că ești! Dar pentru că știu că uneori îți place să mă întrebi “De ce mă iubești?”, m-am gândit să îți dau câteva motive care să îți ruleze în gând atunci când ai nevoie de siguranță, de răspunsuri, de mai mult.

CITEȘTE ACUM

Girl + Boy = Love?

joi, 16 nov. Denisa M.

O scenă comună cu o multitudine de variații. Protagoniștii: O fată + un băiat. Vârsta: Neimportantă.

CITEȘTE ACUM

Te iubesc pentru cine credeam că ești

joi, 31 aug. Marta Estera P.

După ce am avut cina împreună, prietena mea m-a rugat să rămân peste noapte la ea. Au trecut mai bine de trei ani de când ne-am văzut ultima dată, și printre glumele și povestirea amintirilor în timpul mesei, mi-a mărturisit ”mai am încă atât de multe să îți povestesc”.

CITEȘTE ACUM

De la prima întâlnire, la criza în Eden

luni, 14 aug. Carina D.

O doamnă doctor care îmi predă un curs la facultate, a afirmat la un moment dat: „Nimic nu durează veșnic, nici măcar dragostea”, iar Frederic Beigbeder a scris un roman cu titlul „Dragostea durează trei ani”.

CITEȘTE ACUM

Părinții și alegerea partenerului de viață

luni, 7 aug. Cristina I.

În virtutea faptului că ei te-au adus pe lume, mama și tatăl tău reclamă într-un fel dreptul de a avea un cuvânt de spus în alegerea partenerului tău de viață? Ce e de făcut? Le ceri sfatul, ții cont de el sau îi pui în fața faptului împlinit, prezentându-le pe viitorul tău soț sau pe viitoare soție și atât? În general copiii care găsesc motive de reproș la adresa familiei de origine, resping implicarea părinților în alegerile lor legate de cuplu, iar cei care au în mama și în tata un model frumos, vor ține cont de opiniile lor.

CITEȘTE ACUM

Arta iubirii

vineri, 30 iun. Tamara Gabriela C.

Dacă ar fi să fac cel mai frumos rezumat al unei vieți,  acela ar fi iubire. În alcătuirea ei, ca un sâmbure de nucă, dospește îndelung cel mai nobil sentiment din câte poate avea omul.

CITEȘTE ACUM

O lecție de iubire

sâmbătă, 6 mai Marta Estera P.

„Este ora 4 dimineața. Înainte să ies ușor din cameră mai privesc încă odată la chipul soției mele care a reușit în cele din urmă să adoarmă.

CITEȘTE ACUM

Cum să iubești înțelept

miercuri, 26 apr. Abigaela B.

Vrem să fim iubiți. Tânjim după asta din momentul în care mijim pentru prima dată ochii.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime