instagram

Inspirație
23 Mai Eduard Ghirca

Majoritatea persoanelor când aud despre Instagram se gândesc instantaneu:  “Câți followeri ai?” Deoarece în ultimul timp, a crescut calitatea conturilor de pe Instagram, acest concept de urmăritori mulți sau puțini, devine pe locul secund. De ce? Deoarece acum întrebarea se pune la nivelul în care ești sau nu relevant, contentul tău este calitativ sau nu, dacă influența ta este palpabilă sau pur și simplu există un număr mare de persoane care te urmăresc, dar nu simți niciun beneficiu concret.

Stil de viață mai sănătos? Iată 5 conturi de Instagram din România care te vor motiva.

marți, 5 sept. Arina L.

De multe ori am zis că astăzi vreau să mănânc mai sănătos, că renunț la gustările pe fugă din oraș și găsesc puterea de a începe un alt stil de viață.

CITEȘTE ACUM

5 conturi de Instagram despre România

miercuri, 12 iul. Rareș L.

Când vine vorba de inspirație, imaginile sunt cea mai bună sursă. De câțiva ani, Instagram a reușit să mă convingă pe mine și încă vreo 700 de milioane de utilizatori că o poză faină poate să îți facă ziua mai bună.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime