inspiratie

Inspirație
14 Iunie Cristina Ișvan

Este primul blogger - specialist în soluții de organizare din România, membru al International Association of Professional Organizers (IAPO). Scrie despre organizare, sustenabilitate, casă și grădină, proiecte DIY și susține workshop-uri creative și cu idei de organizare pentru timp, casă și birou.

Am explorat, am visat și am reușit!

duminică, 27 mai Mădălina T.

Amintirile – adevărate nestemate  În 2014, la ceremonia de absolvire a facultății, unul dintre profesorii noștri ne-a sfătuit să nu renunțăm niciodată la profesia de dascăl, spunându-ne că pentru asta am fost pregătiți și avea foarte mare dreptate.

CITEȘTE ACUM

Cum să ne definim propriul stil pe Instagram! (Partea I)

miercuri, 23 mai Eduard G.

Majoritatea persoanelor când aud despre Instagram se gândesc instantaneu:  “Câți followeri ai?” Deoarece în ultimul timp, a crescut calitatea conturilor de pe Instagram, acest concept de urmăritori mulți sau puțini, devine pe locul secund.

CITEȘTE ACUM

Lecții la Disneyland

miercuri, 9 mai Cristina I.

Disneyland…e un cuvânt magic în sine, dar locul e cu adevărat fantastic. Indiferent de vârstă, nu cred că e cineva care să refuze o excursie în lumea poveștilor și a jucăriilor, între atracții, programe de divertisment și personaje de basm.

CITEȘTE ACUM

Succesul fără picioare

sâmbătă, 31 mar. Sorin D.

Decembrie 2007. În urma unui accident de mașină am ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti.

CITEȘTE ACUM

5 destinații de poveste pe care trebuie să le vizitezi iarna

luni, 18 dec. Arina L.

Ți-ai imaginat vreodată că un loc te poate transpune într-o filă de poveste într-o secundă, atât cât privești o fotografie? Astăzi, te invit într-o călătorie virtuală în cinci dintre cele mai spectaculoase destinații de iarnă.

CITEȘTE ACUM

Interviu cu Emanuel Iuhas, un gentleman urban preocupat de tot ce e frumos și sănătos

vineri, 3 nov. Arina L.

Cei mai mulți dintre voi, probabil îl cunoașteți pe Emanuel Iuhas din mediul online, unde ne încântă privirile cu fotografii culese din călătoria sa în stilul urban.

CITEȘTE ACUM

Un vis la înălțime... la propriu

luni, 9 oct. Marta Estera P.

Perseverent, încrezător, optimist și dedicat visului său. Acestea ar fi doar câteva din calitățile pe care le-am surprins la Gabi de-a lungul timpului.

CITEȘTE ACUM

„Muzica se face pentru tine și pentru cei din jurul tău” – interviu cu violonista Sara Stroici

luni, 18 sept. Arina L.

Când mă gândesc la Sara, spun ambiție, talent și frumusețe – da, un om frumos complet, care nu are cum să nu îți intre la suflet chiar de la o primă conversație.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime