inspiratie

Inspirație
23 Mai Eduard Ghirca

Majoritatea persoanelor când aud despre Instagram se gândesc instantaneu:  “Câți followeri ai?” Deoarece în ultimul timp, a crescut calitatea conturilor de pe Instagram, acest concept de urmăritori mulți sau puțini, devine pe locul secund. De ce? Deoarece acum întrebarea se pune la nivelul în care ești sau nu relevant, contentul tău este calitativ sau nu, dacă influența ta este palpabilă sau pur și simplu există un număr mare de persoane care te urmăresc, dar nu simți niciun beneficiu concret.

Lecții la Disneyland

miercuri, 9 mai Cristina I.

Disneyland…e un cuvânt magic în sine, dar locul e cu adevărat fantastic. Indiferent de vârstă, nu cred că e cineva care să refuze o excursie în lumea poveștilor și a jucăriilor, între atracții, programe de divertisment și personaje de basm.

CITEȘTE ACUM

Succesul fără picioare

sâmbătă, 31 mar. Sorin D.

Decembrie 2007. În urma unui accident de mașină am ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti.

CITEȘTE ACUM

5 destinații de poveste pe care trebuie să le vizitezi iarna

luni, 18 dec. Arina B.

Ți-ai imaginat vreodată că un loc te poate transpune într-o filă de poveste într-o secundă, atât cât privești o fotografie? Astăzi, te invit într-o călătorie virtuală în cinci dintre cele mai spectaculoase destinații de iarnă.

CITEȘTE ACUM

Interviu cu Emanuel Iuhas, un gentleman urban preocupat de tot ce e frumos și sănătos

vineri, 3 nov. Arina B.

Cei mai mulți dintre voi, probabil îl cunoașteți pe Emanuel Iuhas din mediul online, unde ne încântă privirile cu fotografii culese din călătoria sa în stilul urban.

CITEȘTE ACUM

Un vis la înălțime... la propriu

luni, 9 oct. Marta Estera P.

Perseverent, încrezător, optimist și dedicat visului său. Acestea ar fi doar câteva din calitățile pe care le-am surprins la Gabi de-a lungul timpului.

CITEȘTE ACUM

„Muzica se face pentru tine și pentru cei din jurul tău” – interviu cu violonista Sara Stroici

luni, 18 sept. Arina B.

Când mă gândesc la Sara, spun ambiție, talent și frumusețe – da, un om frumos complet, care nu are cum să nu îți intre la suflet chiar de la o primă conversație.

CITEȘTE ACUM

5 artiști nonconformiști

miercuri, 13 sept. Rareș L.

Astăzi, arta nu mai are limite. De la picturile cu Gioconda am ajuns să ne mirăm la pozele editate în Photoshop iar muzica făcută cu laptopul și un program piratat bate în ascultări pe marii compozitori: Mozart, Beethoven și Bach la un loc.

CITEȘTE ACUM

Stil de viață mai sănătos? Iată 5 conturi de Instagram din România care te vor motiva.

marți, 5 sept. Arina B.

De multe ori am zis că astăzi vreau să mănânc mai sănătos, că renunț la gustările pe fugă din oraș și găsesc puterea de a începe un alt stil de viață.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime