experimentează

Excelență
5 Iunie Bianca Timșa Stoicescu

După cele 30 de zile dedicate conștientizării a 30 de lucruri asupra cărora trebuie să lucrăm în viața noastră, după cele 21 de zile speciale pentru a schimba un obicei, după cele 7 zile pentru succes – toate concepte despre care s-au scris cărți serioase, fiecare cu învățăceii ei! – sigur că trebuia să vină și timpul “Regulii de 5 secunde”.

Cum supraviețuiești în traficul bucureștean?

joi, 31 mai Dobrescu R.

Fie că vrem, fie că nu, zilnic ne confruntăm cu plusurile și minusurile pe care le impune traiul într-un oraș mare și aglomerat.

CITEȘTE ACUM

Inconfortabilul naște super-eroi II

luni, 30 apr. Eduard G.

În prima parte a articolului Inconfotabilul naște super-eroi am discutat partea emoțională.

CITEȘTE ACUM

Inconfortabilul naște super-eroi

duminică, 29 apr. Eduard G.

Ai auzit despre  „răul necesar”? Răul necesar reprezintă greutățile momentului prezent, pentru un viitor mai bun.

CITEȘTE ACUM

Tu eşti responsabil pentru deciziile tale?

joi, 19 apr. Marta Estera P.

Eu şi sora mea stăteam spăşite în faţa tatălui nostru după ce comisesem una dintre cele mai mari boacăne din copilăria noastră.

CITEȘTE ACUM

4 acorduri de încheiat cu tine însuți

miercuri, 14 mar. Rebecca P.

Percepția lumii înconjurătoare se face sub imperiul acordurilor personale încheiate cu noi înșine, unoeri tacit sau inconștient, pe baza cărora interpretăm relațiile umane și experiențele vieții.

CITEȘTE ACUM

Când orgoliul te împiedică să vezi adevărul

luni, 12 mar. Denisa M.

O fi adevărul un concept abstract care ridică probleme serioase atunci când este definit, nu degeaba s-au scris biblioteci întregi despre valențele semantice ale acestuia, însă știm sigur că nu face casă bună cu orgoliul.

CITEȘTE ACUM

Fugi de lipsa de respect

luni, 26 feb. Cristina I.

Dezbinarea dintre oameni și lipsa de respect sunt astăzi la ordinea zilei. Ne-am dori să trăim într-o lume în care oamenii se respectă, nu se calcă în picioare și nici nu își aruncă unii altora cuvinte obraznice sau lipsite de politețe, dar din păcate, acest comportament nu îl vedem doar la alții, ci chiar la noi.

CITEȘTE ACUM

Cum să mergi la serviciu binedispus?

luni, 26 feb. Andreea M.

Momentele în care te pregăteşti pentru o viitoare meserie sunt uneori foarte grele. Multe examene şi mult de învaţat, practică în domeniu şi tot felul de voluntariate, doar - doar să ajungi acolo unde îți dorești.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime