experimentează

Body&mind
23 August Eliza Nițescu

Sunt deja două acuzații în acest titlu, dar îți propun să iei ideea nu ca pe o serie de acuzații, sau judecăți de valoare, ci ca pe o situație de viață care are chiar șanse foarte mare de a se întâmpla.  Mai mult, dacă te gândești la câteva contexte de viață, probabil poți găsi câteva astfel de “episoade” prin care deja ai trecut: partenerul care ți-a făcut un reproș, colegul care te-a acuzat, părinții care s-au arătat nemulțumiți, “prietenii” nerecunoscători, clienții care nu înțeleg, străinii cărora nu le pasă.

“Străini în mișcare” sau cât de mult valorează o mână întinsă

miercuri, 1 aug. Eliza N.

Era 19 mai 2013, o zi călduroasă de duminică în București, iar la primele ore ale dimineții eu, ca orice om normal, mă aflam.

CITEȘTE ACUM

8 reguli vestimentare de care să ții cont

marți, 31 iul. Eduard G.

1. Negrul nu se combină cu albastrul Albastru este fascinant prin versatilitatea lui și prin faptul că oricând și la orice oră este o idee bună, fără sa ne fie greu să îl combinăm cu alte culori, dar împreună cu negrul nu este cea mai bună alegere.

CITEȘTE ACUM

Urăsc jobul pe care-l iubesc

luni, 30 iul. Marta Estera P.

Citeam recent pe internet câteva articole ce dezbăteau subiectul de "job ghosting." Pentru cei care sunt mai puţin familiarizaţi cu această denumire, o să vă clarific în câteva cuvinte acest termen.

CITEȘTE ACUM

La mare, la soare, cu cartea în buzunare…

joi, 26 iul. Cristina I.

Am fost mai mulți ani reporter de teren și aproape de fiecare data când mergeam să iau un interviu unui oficial, fie că era primar sau director de instituție, persoană publică sau un om simplu, iar filmarea era realizată în interior, persoana respectivă sau cameramanul îmi spuneau “ să luam un cadru cu biblioteca”.

CITEȘTE ACUM

Puţin confuz în faţa vieţii?

miercuri, 11 iul. Marta Estera P.

Pe masură ce vorbesc cu tot mai mulţi prieteni de vârsta mea, citesc mesaje sau postări online, realizez că, din fericire, nu sunt singura care se simte puţin confuză, indecisă şi blocată în faţa vieţii.

CITEȘTE ACUM

Iulie fără plastic

marți, 10 iul. Bianca Timșa S.

Principiul Folosit o data, pierdut pentru totdeauna este cunoscut în societatea noastră.

CITEȘTE ACUM

Cele 5 secunde

marți, 5 iun. Bianca Timșa S.

După cele 30 de zile dedicate conștientizării a 30 de lucruri asupra cărora trebuie să lucrăm în viața noastră, după cele 21 de zile speciale pentru a schimba un obicei, după cele 7 zile pentru succes – toate concepte despre care s-au scris cărți serioase, fiecare cu învățăceii ei! – sigur că trebuia să vină și timpul “Regulii de 5 secunde”.

CITEȘTE ACUM

Cum supraviețuiești în traficul bucureștean?

joi, 31 mai Dobrescu R.

Fie că vrem, fie că nu, zilnic ne confruntăm cu plusurile și minusurile pe care le impune traiul într-un oraș mare și aglomerat.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime