eveniment

Like
1 Iunie Diana Bărbuță

Până acum câteva săptămâni, alergatul nu reprezenta deloc unul dintre punctele mele forte. Însă lucrurile s-au schimbat radical odată cu premiera organizării unui semi-maraton în orașul căruia îi spun ”acasă”. Și, cu puțină ambiție, am ajuns rapid să depășesc limita de 10 kilometri ai cursei pentru care m-am înscris.

Despre “Măştile Europei” în Cluj-Napoca

joi, 7 apr. Loriana Gabriela T.

Sala Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj este aglomerată. Ultimele persoane care intră se grăbesc să ocupe locurile libere.

CITEȘTE ACUM

Viena în perioada sărbătorilor pascale

sâmbătă, 19 mar. Mădălina C.

Considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din punct de vedere arhitectural și aflat chiar la răscruce de drumuri între două lumi diferite ale aceluiași continent, Viena se găsește mereu pe lista destinațiilor turiștilor înfocați.

CITEȘTE ACUM

Sărbătoarea Micii Uniri a celor două Principate Române

miercuri, 27 ian. Marta Estera P.

Cu mai bine de 157 de ani în urmă, Alexandru Ioan Cuza a fost ales domnitor atât în Moldova, pe data de 5 ianuarie, cât și în Țara Românească, pe data de 24 ianuarie realizându-se în acest fel Mica Unire a celor două Principate Române.

CITEȘTE ACUM

Teroarea din mijlocul sărbătorii - Köln

miercuri, 6 ian. Marta Estera P.

La cumpăna dintre ani, în noaptea dinspre 31 decembrie - 1 ianuarie, în timp ce majoritatea Europei sărbătorea începerea noului an, în Köln, Germania, multe femei au avut parte mai degrabă de o traumă decât de o sărbătoare.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime