elibereză-te

Inspirație
31 Martie Theodora Paraschiv

  Ei bine, astăzi este momentul acela când trebuie să lași butonul de play si să-l pui pe cel de pauză.  Pentru ce? Pentru viața ta! E momentul acela când trebuie să-ți pui pe pauză viața, alergarea, frământările și grijile. Da, știu ești  obosit, extenuat și împovărat după o săptămâna grea, plină de alergări și griji, de task-uri și deadline-uri, planuri și proiecte.

"Inspiraţie = putere de creaţie mult peste marja intuiţiei"

David Boia

Îngrijorările nu duc nicăieri! / Pentru ce atât de îngrijorați?

vineri, 31 mar. Abigaela B.

Am fost proiectați pentru a fi fericiți! Scopul pentru care am fost creați a fost să putem trăi împlinirea în relații sănătoase, să fim satisfăcuți de capacitățile cu care suntem înzestrați, să iubim și să fim iubiți, să dăruim timpul nostru și să simțim ferirea că prin munca pe care o prestăm, suntem utili.

CITEȘTE ACUM

Perspectiva asupra lumii vine din interior

miercuri, 22 mar. Marta Estera P.

La poarta unei cetăți se afla un bătrân înțelept. Un om bogat se opri din drum și i se adresă: 
 - Înțeleptule, am auzit vorbindu-se adesea despre cetatea aceasta, despre frumusețea și bogăția ei, despre casele ei de marmură și izvoarele cu ape limpezi, cu toate acestea însă, nu am auzit vorbindu-se nimic despre oamenii ei.

CITEȘTE ACUM

5 pași pentru ”a lupta” cu oamenii răi

joi, 15 dec. Cristina I.

Se povestește că în urmă cu ceva timp într-un sat era o familie foarte săracă, iar cum vorba din popor că „un necaz nu vine niciodată singur” se adeverește deseori, unul dintre copiii acestei familii s-a îmbolnăvit grav.

CITEȘTE ACUM

Colegii dificili - o binecuvântare?

luni, 1 iun. Respiro T.

Dacă deja avem un loc de muncă, ştim cât de important este să fim înconjuraţi de persoane amabile, drăguţe, care să ne respecte calităţile.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime