eliberează-te

De suflet
25 Noiembrie Cristina Ișvan

Cât ai citit azi? 200 pagini? Waw, e ceva! Tu, câte ture de parc ai dat? Două dimineața și trei seara? Dar, chiar ai condiție fizică, nu glumă. Iar tu, cât ai câștigat în weekend? 100 euro? E foarte bine! Dar tu? Eu nu am citit decât 50 de pagini azi, rezist mai puțin de o tură de parc și în weekend nu am câștigat nimic.

Deconectează-te și trăiește

luni, 27 mar. Marta Estera P.

Postări noi, mesaje trimise instant, videoclipuri care devin virale, fotografii postate la minut - toate acestea ne captează atenția și ne oferă resurse inepuizabile de noutăți cu care vrem să fim la curent.

CITEȘTE ACUM

Învață să te ierți pe tine. Ceilalți te-au iertat deja

marți, 12 iul. Marta Estera P.

Au trecut trei ani de zile, și totuși nimic în interiorul ei nu s-a schimbat. Gândindu-se la trecut se simte la fel de neputincioasă, la fel de vinovată.

CITEȘTE ACUM

Vinovați de intangibilitate

miercuri, 22 iun. Renata-Adelina I.

În romanul „Poveste imorală,” scrisă de Rodica Ojog Brașoveanu, unul din personajele romanului relatează o scurtă experiență memorabilă, avută cu vecinul său de bloc: „Am un vecin care de ani de zile își expediază scrisorile, depunându-le la coșul de gunoi de lângă bloc.

CITEȘTE ACUM

Să crezi în tine. Lasă-te.

joi, 16 iun. Georgiana C.

Ai încercat vreodată să te iei de mână și să alergi printre nebănuitele emoții născute în suflet? Ai încercat vreodată să îți vorbești și să îți spui cât de puternic/ă ești, indiferent de situația întâmpinată? Poate că exact asta faci acum.

CITEȘTE ACUM

Ispita vine cu manual de instrucțiuni

vineri, 10 iun. Marta Estera P.

Ziua se apropie de sfârșit. Primele umbre ale înserării au poposit peste Pământul îmbătrânit de zile.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime