descoperă

Excelență
18 Iunie Rebecca Popescu

Știi despre ce e cel mai intresat un om să audă, să citească, să descopere? Despre el însuși! Oamenilor le place foarte mult să audă despre ei și orice are legătură cu persoana lor îi atrage cu siguranță, așa după cum spunea John M. Siddall, în reproducerea din cartea ”Cum să vorbim în public” a lui Dale Carnegie- ”Oamenii sunt egoiști.

Ce este cel mai important în viață?

vineri, 15 iun. Bianca Timșa S.

Domnul Christian Comșa este directorul Școlii germane Fridolin, din București, coordonând-o la nivel educațional și administrativ.

CITEȘTE ACUM

Ai 18 ani și vrei cadou o excursie în Europa de 30 de zile? Răspunsul e simplu. Discover EU – Abonamente gratuite de tren în Europa pentru tinerii de 18 ani

joi, 31 mai Dobrescu R.

Uniunea Europeană acordă subvenții pentru tinerii care anul acesta împlinesc 18 ani, făcându-le cadou o excursie în Europa.

CITEȘTE ACUM

Modelat de un artist veritabil

luni, 21 mai Cristina I.

Nu ai fost întotdeuna așa cum ești azi, nici fizic, nici emoțional, nici din punct de vedere al cunostințelor despre lume și oameni.

CITEȘTE ACUM

Tips for trips

joi, 17 mai Marta Estera P.

Prima călătorie pe care am avut-o a fost la vârsta de 16 ani, când nu ştiam aproape nimic legat de felul în care ar trebui să organizez şi să planific o vacanţă de succes.

CITEȘTE ACUM

Lecții la Disneyland

miercuri, 9 mai Cristina I.

Disneyland…e un cuvânt magic în sine, dar locul e cu adevărat fantastic. Indiferent de vârstă, nu cred că e cineva care să refuze o excursie în lumea poveștilor și a jucăriilor, între atracții, programe de divertisment și personaje de basm.

CITEȘTE ACUM

Recharge your brain! Efectele neurocognitive ale apei: marea și oceanul

miercuri, 2 mai Denisa M.

Probabil cele mai frumoase amintiri din copilăria mea sunt cele legate de mare. De cele mai multe ori, anunțul unei vacanțe la mare venea intempestiv.

CITEȘTE ACUM

Inconfortabilul naște super-eroi II

luni, 30 apr. Eduard G.

În prima parte a articolului Inconfotabilul naște super-eroi am discutat partea emoțională.

CITEȘTE ACUM

Inconfortabilul naște super-eroi

duminică, 29 apr. Eduard G.

Ai auzit despre  „răul necesar”? Răul necesar reprezintă greutățile momentului prezent, pentru un viitor mai bun.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime