descoperă

Like
20 Septembrie Theodora Paraschiv

Al doilea weekend de spații de creație deschise publicului, 22 și 23 septembrie, 2018! Artiștii cu specializarea textile vă așteaptă și în acest weekend la adresele atelierelor lor, sâmbătă și duminică, 22 și 23 septembrie 2018, în intervalul orar 12:00–20:00. Aceasta este ultima ocazie din acest an pentru a primi explicații și pentru a fi martor la tehnici de lucru specifice modei, tapiseriei sau designului textil! Informații despre eveniment precum și adresele atelierelor artiștilor sunt disponibile pe site-ul Ateliere.

Atunci când nu e bine să te simți bine…

miercuri, 19 sept. Cristina I.

Fiecare ne dorim să ne simțim bine, cât mai mult și cât mai des. Dar oare nu ar fi cazul ca uneori să nu mai căutam cu orice preț starea noastră de bine? Este posibil ca stările de bine să fie, în unele momente, în detrimentul rezolvării problemelor, a procesului gândirii, a moralității și a empatiei? Oare nu cumva întregul spectru al sentimentelor noastre diferite, de la furie la înflăcărare, de la revoltă, la indignare, de la vinovăție, la dezgust, au un scop binefăcător nouă? Nu cumva tocmai ele ne ajute să confruntăm situațiile neplăcute și să facem față provocărilor supraviețuirii? Fericirea de moment este un fel de semnal de siguranță, care indică faptul că nu există o nevoie de rezolvare a problemelor, o stare ce ne duce pe pilot automat și prea puțin ne face să ne mai deranjăm de ce se întâmplă în jur și să ne preocupăm de evenimentele curente, decât în măsura în care acestea ne afectează bunăstarea.

CITEȘTE ACUM

Exercițiu de autocontrol: cât poți aștepta?

miercuri, 12 sept. Cristina I.

Trecerea de la copilărie sau de la primii ani ai adolescenței când mama și tata ne satisfăceau aproape instant cererile și nevoile, la perioada adultă când ne vedem obligați să așteptăm pentru a primi ceva ce chiar merităm și ne este util, poate să fie frustrantă, dacă nu înțelegem cum funcționează recompensele și autocontrolul.

CITEȘTE ACUM

Mitul predestinației

luni, 10 sept. Marta Estera P.

- Crezi în predestinație? 
  - Nu!, am răspuns scurt și mai categoric decât anticipasem în mintea mea interlocutorului ce stătea în fața mea, sorbind încet și rar din cana de ceai aburdindă.

CITEȘTE ACUM

Cum să-i spui că… S-A SFÂRȘIT?

vineri, 7 sept. Lavinia L.

Mihai și Andrada… doi tineri frumoși. De la distanță, privind spre ei, nu observi nimic deosebit care să îți atragă atenția, doar un cuplu simpatic, care poartă o discuție.

CITEȘTE ACUM

Mai ai timp să le porți…

joi, 6 sept. Eduard G.

Din păcate, nu vreau să vă reamintesc, dar vara a trecut și se simte o oarecare tristețe. Sper că ați avut parte de o vară superbă, din toate punctele de vedere, și sper că ați reușit să purtați toate acele combinații superbe pe care sezonul cald le permite.

CITEȘTE ACUM

Ce am învățat după 100 de articole pentru Respiro

luni, 3 sept. Marta Estera P.

În urmă cu trei ani, am scris pe un bilețel rupt la întâmplare și pus într-o carte următoarele "08.

CITEȘTE ACUM

„Sunt curioasă și vreau să văd cu ochii mei lumea” – interviu cu Crina Zamfir

miercuri, 22 aug. Marta Estera P.

Pe Crina rareori o găseşti acasă! De fapt pentru ea acasa...are un alt sens. "Acasă" pentru ea nu mai reprezintă doar graniţele unei ţări, ci ale lumii.

CITEȘTE ACUM

Secretul este…

marți, 7 aug. Cristina I.

Suntem în plin sezon de nunți. În fiecare săptămână vedem pe rețelele de socializare poze cu miri fericiți ce tocmai și-au declarat dragoste eternă și care pornesc la drumul în doi convinși fiind că fericirea lor va dura toată viața.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime