deconectează-te

Body&mind
15 Martie Rebecca Popescu

Publicată la puțin timp după terminarea celui de-al Doilea Război Mondial, în anul 1948, și scrisă în timpul desfășurării acestuia, cartea ”Lasă grijile, începe să trăiești” a lui Dale Carnegie, deși produce un impact puternic asupra modului de a trăi și mai ales asupra modului în care ne raportăm la probleme, nu este o carte complicată, ci din contră, propune soluții simple și la îndemână pentru trăirea vieții într-un mod lipsit de griji, ce ne va aduce plăcere și energie.

„15 minute de singurătate dezactivează stresul”. Cum să te deconectezi și să ai un timp doar pentru tine?

joi, 22 feb. Arina L.

E aproape imposibil să nu fim stresați, conectați la problemele de la serviciu, cele de acasă, la nemulțumirile unora, la propriile așteptări.

CITEȘTE ACUM

De-a v-ați ascunselea cu Dumnezeu

vineri, 2 iun. Denisa M.

Recent am descoperit documentarul „The Story of God” narat de bine-cunoscutul actor american Morgan Freeman, documentar care, cu siguranță, merită vizionat.

CITEȘTE ACUM

Îngrijorările nu duc nicăieri! / Pentru ce atât de îngrijorați?

vineri, 31 mar. Abigaela B.

Am fost proiectați pentru a fi fericiți! Scopul pentru care am fost creați a fost să putem trăi împlinirea în relații sănătoase, să fim satisfăcuți de capacitățile cu care suntem înzestrați, să iubim și să fim iubiți, să dăruim timpul nostru și să simțim ferirea că prin munca pe care o prestăm, suntem utili.

CITEȘTE ACUM

Deconectează-te și trăiește

luni, 27 mar. Marta Estera P.

Postări noi, mesaje trimise instant, videoclipuri care devin virale, fotografii postate la minut - toate acestea ne captează atenția și ne oferă resurse inepuizabile de noutăți cu care vrem să fim la curent.

CITEȘTE ACUM

Repausul nu este cireașa de pe tort

marți, 19 iul. Gabriel S.

Conform unui studiu despre starea poporului român, realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES), românii sunt îngrijorați, fataliști și nefericiți.

CITEȘTE ACUM

Un gest de egalitate și prietenie dezinteresată

joi, 2 iun. Mădălina C.

Modul în care comunicăm cu semenii noștri dovedește de multe ori respectul pe care îl avem pentru ei, stima noastră de sine, locul pe care credem că îl ocupăm în societate și impresia pe care dorim să o lăsăm.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime