bani

Body&mind
16 Ianuarie Cristina Ișvan

Motto: “Uneori, banii costă prea mult.” ―Ralph Waldo Emerson   Astăzi, în cele mai multe societăți, căutarea bunăstării a devenit inevitabilă – aproape că dorința de a fi bogat este firul roșu ce ne conduce viața. Viziunea ce se impune este aceea că bogăția e bună, că trebuie căutată, că posesiunile materiale și bunăstarea sporesc bucuria vieții și că oferă posibilități de a găsi împliniri depline.

Am bani să îmi cumpăr tot

luni, 23 oct. Cristina I.

Nu, nu glumesc când spun că am bani să îmi cumpăr tot... tot ce vreau. Și nu lucrez 15 ore pe zi la o multinațională, nici nu am vreo afacere înfloritoare, nici nu am moștenit o avere de la părinți și nici măcar nu m-am măritat cu un bătrânel plin de bani.

CITEȘTE ACUM

Cele mai simple moduri de a economisi banii

joi, 19 oct. Arina L.

Și-am ajuns și la masterat cu un job stabil, deși încă din anul 1 am muncit ca freelancer, iar printre discuțiile cu apropiații pe care le am acum și le aveam și-n anii studenției, se află și problema economisirii banilor.

CITEȘTE ACUM

De ce cumpăr ceea ce cumpăr?

luni, 16 oct. Diana B.

Coșmarul comunist al părinților noștri în care se stătea la coadă la pâine și la vânat banane în perioada Crăciunului s-a încheiat.

CITEȘTE ACUM

Pe ce îți cheltui banii?

vineri, 16 iun. Dorelia Larisa P.

Trăim într-o societate în plină expansiune economică, proiectată, dezvoltată şi gândită doar pe consum.

CITEȘTE ACUM

Valoarea înseamnă bani

luni, 30 ian. Gabriel I.

  Chiar dacă se pare că uneori suntem forțați să copiem anumite modele naționale sau internaționale, prin promovarea lor excesivă sau prin simplu fapt că reprezintă noua modă a sezonului, ori fiind fideli unui anumit brand, ne dorim să fim la zi cu ultimele apariții și astfel alături de alte mii de persoane achiziționăm același produs, totuși în sinele nostru ne place să fim unici.

CITEȘTE ACUM

CEL MAI BUN LUCRU PE CARE POȚI SĂ ÎL CUMPERI CU BANII PRIMIȚI ÎN DAR

luni, 26 sept. Mădălina C.

Care este cel mai plăcut lucru care ți se întâmplă de ziua ta? Cadourile? Mesajele de „La mulți ani”? Atenția care se concentrează doar în jurul tău? Probabil cu toții așteptăm cu nerăbdare această zi unică din an pentru a ne simți cu adevărat speciali, pentru a fi prețuiți și pentru a ne bucura de 24 de ore destinate numai nouă.

CITEȘTE ACUM
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime