Apariția RESPIRO TIME

Din 2007, Revista RESPIRO a fost una din platformele pentru tinerii între 15 și 30 ani care s-a remarcat prin stilul proaspăt în mediul online, indiferent că a fost vorba de materiale scrise, audio sau video. În 2015, cu un nou nume – RESPIRO TIME, revista își lărgește viziunea urmărind să producă materiale de calitate benefice și relevante pentru un public tânăr cât mai divers. Acoperind subiecte din domenii precum dezvoltarea personală, body&mind, relații și spiritualitate, revista oferă momente de respiro pentru o viață trăită la maximum.

Cine suntem noi

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii. Suntem oameni care vor să trăiască frumos afirmându-ne zilnic valorile în mod creativ, fie că este vorba de text, muzică, film, sau design.

RESPIRO TIME este o publicație online care înglobează articole, opinii, recenzii, știri, subiecte de consiliere generală, clipuri video, imagini, concursuri și campanii ce tratează subiecte actuale, de interes, dintr-o perspectivă proprie. Materialele realizate de RESPIRO TIME urmăresc să răspundă unor nevoi reale și să îmbunătățească radical nivelul de calitate al vieții personale în diferite direcții.

26417205_xxl

Mesajul RESPIRO TIME

Mesajele pe care le transmitem au scopul de a promova experimentarea unei vieți împlinite în toate aspectele, având la bază valori biblice. Acestea îmbracă un limbaj actual, entuziast, adaptat populației tinere din România și contextualizate mediului prin care sunt distribuite. Rolul acestora este atât de susținere și confirmare pentru o anumită conduită deja practicată, cât și pentru încurajarea unei schimbări comportamentale.

Finalitatea materialelor RESPIRO TIME este un alt fel de a trăi, de a lucra, de a relaționa și de a te relaxa. Modul în care ne propunem să realizăm acest lucru sunt cei 5 pași pe care cititorul îi va parcurge: (1) se va deconecta de ceea ce face și se va bucura de momente de respiro de calitate, (2) se va elibera de orice dependență sau factori negativi, (3) va descoperi frumusețea și profunzimea unei vieți trăite altfel, (4) va experimenta personal avantajele unei astfel de vieți și, în final, (5) va trăi la maximum. Ne dorim ca cititorul să găsească în mesajele noastre sprijin pentru auto-evaluare și pentru declanșarea schimbării în bine.

Ideile RESPIRO TIME vor să provoace generația actuală de tineri să experimenteze o viață trăită la maximum. Revista invită tinerii la o conversație mai profundă despre ce înseamnă viață, bunăstare și spiritualitate, provocându-i să gândească dincolo de limitele impuse de propria cosmoviziune și stereotipurile culturale.

Ce credem noi

Fiecare se află într-o călătorie personală dorind să afle ce înseamnă viața și cum o poate trăi la maximum. Dacă ești aici, probabil și tu te afli într-un proces de căutare. Departe de a pretinde că deține doar soluții, RESPIRO TIME va pune întrebări pe care mulți alții le evită, acele întrebări care sunt vitale pentru dezvoltare și creștere personală, și în final pentru a atinge idealul unei vieți împlinite.

contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime