Articole scrise de Dobrescu Raisa 25


Inspirație
24 Iulie Dobrescu Raisa

Am cunoscut-o pe Laura într-o firmă de consultanță - licențiere. M-au surprins plăcut vitalitatea și optimismul ei. Este electrizantă prin felul ei de a fi, prin forma de exprimare, prin capacitatea de analiză pe care o are. Este studentă la Facultatea de Cibernetică si îmi povestește că și-ar dori să inventeze roboței cu diverse utilități care să vină în ajutorul oamenilor.

"Ai grija ce-ți dorești, ca s-ar putea sa se întâmple... Dacă și muncești pentru asta" - interviu Gabi Dragoi, IT- ist.

joi, 12 iul. Dobrescu Raisa
Inspirație

Pe Gabi l-am văzut prima dată într-una din vacanțele sale în România. Se întorsese din Senegal și era înconjurat de prieteni și colegi cărora le spunea poveștile sale.

CITEȘTE ACUM

Ai 18 ani și vrei cadou o excursie în Europa de 30 de zile? Răspunsul e simplu. Discover EU – Abonamente gratuite de tren în Europa pentru tinerii de 18 ani

joi, 31 mai Dobrescu Raisa
Inspirație

Uniunea Europeană acordă subvenții pentru tinerii care anul acesta împlinesc 18 ani, făcându-le cadou o excursie în Europa.

CITEȘTE ACUM

Cum supraviețuiești în traficul bucureștean?

joi, 31 mai Dobrescu Raisa
Inspirație

Fie că vrem, fie că nu, zilnic ne confruntăm cu plusurile și minusurile pe care le impune traiul într-un oraș mare și aglomerat.

CITEȘTE ACUM

Ce înseamnă să fii medic în România

marți, 23 feb. Dobrescu Raisa
Excelență

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți elevi se orientează către medicină. Admiterile la facultățile de medicină din țară sunt destul de dificile, dar acest lucru nu descurajează viitorii aspiranți la profesia de medic.

CITEȘTE ACUM

Expoziție de fotografie la Muzeul de Istorie – Biodiversitatea Marocului

marți, 16 feb. Dobrescu Raisa
Fresh

Pentru cei pasionați de fotografie, care vor să vadă un alt stil de fotografie și vor să călătorească în Maroc pe o cale mai puțin obișnuită, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” organizează până pe 28 februarie 2016 o expoziție de fotografie intitulată „Biodiversitatea Marocului văzută prin ochii unor cercetători români”.

CITEȘTE ACUM

imagini

Imagini cu o puternică încărcătură
vizuală, pregătite pentru tine.
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime