Articole scrise de Dobrescu Raisa 23


Inspirație
31 Mai Dobrescu Raisa

Uniunea Europeană acordă subvenții pentru tinerii care anul acesta împlinesc 18 ani, făcându-le cadou o excursie în Europa. Astfel că la nivelul Comisiei Europene s-a alocat un buget de peste 700 de milioane de euro pana în 2027 pentru proiectul Discover EU.  Criteriile de selecție sunt simple: posibilul beneficiar trebuie să aibă vârsta de 18 ani până la 1 iulie 2018 și să dețină naționalitatea unui stat membru al Uniunii Europene.

Cum supraviețuiești în traficul bucureștean?

joi, 31 mai Dobrescu Raisa
Inspirație

Fie că vrem, fie că nu, zilnic ne confruntăm cu plusurile și minusurile pe care le impune traiul într-un oraș mare și aglomerat.

CITEȘTE ACUM

Ce înseamnă să fii medic în România

marți, 23 feb. Dobrescu Raisa
Excelență

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți elevi se orientează către medicină. Admiterile la facultățile de medicină din țară sunt destul de dificile, dar acest lucru nu descurajează viitorii aspiranți la profesia de medic.

CITEȘTE ACUM

Expoziție de fotografie la Muzeul de Istorie – Biodiversitatea Marocului

marți, 16 feb. Dobrescu Raisa
Fresh

Pentru cei pasionați de fotografie, care vor să vadă un alt stil de fotografie și vor să călătorească în Maroc pe o cale mai puțin obișnuită, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” organizează până pe 28 februarie 2016 o expoziție de fotografie intitulată „Biodiversitatea Marocului văzută prin ochii unor cercetători români”.

CITEȘTE ACUM

Unde poți să faci voluntariat în România

luni, 8 feb. Dobrescu Raisa
Inspirație

Voluntariatul este o metodă simplă și eficientă de a te implica social. Este modul în care poți oferi ceva important pentru tine, prin simpla voință, și anume timpul tău.

CITEȘTE ACUM

imagini

Imagini cu o puternică încărcătură
vizuală, pregătite pentru tine.
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime