Articole scrise de Eliza Nițescu 4


Body&mind
23 August Eliza Nițescu

Sunt deja două acuzații în acest titlu, dar îți propun să iei ideea nu ca pe o serie de acuzații, sau judecăți de valoare, ci ca pe o situație de viață care are chiar șanse foarte mare de a se întâmpla.  Mai mult, dacă te gândești la câteva contexte de viață, probabil poți găsi câteva astfel de “episoade” prin care deja ai trecut: partenerul care ți-a făcut un reproș, colegul care te-a acuzat, părinții care s-au arătat nemulțumiți, “prietenii” nerecunoscători, clienții care nu înțeleg, străinii cărora nu le pasă.

Înconjurul Mont Blancului în mai puțin de 46 de ore pentru noul centru HOSPICE

marți, 21 aug. Eliza Nițescu
Body&mind

În perioada 27 August – 2 Septembrie, capitala alergării montane este Chamonix, Franța, care găzduiește în acest interval cea de a 16-a ediție a concursului internațional de trail running, Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB).

CITEȘTE ACUM

“Străini în mișcare” sau cât de mult valorează o mână întinsă

miercuri, 1 aug. Eliza Nițescu
De suflet

Era 19 mai 2013, o zi călduroasă de duminică în București, iar la primele ore ale dimineții eu, ca orice om normal, mă aflam.

CITEȘTE ACUM

35 de idei a câte minim 10.000 de euro de la Cluj Business Days

luni, 16 iul. Eliza Nițescu
Fresh

În perioada 4-5 Iulie a avut loc la Cluj Napoca cea de a 34-a ediție Business Days, inițiativă care continuă să se mențină ca cel mai longeviv și de amploare eveniment românesc pentru afaceri.

CITEȘTE ACUM

imagini

Imagini cu o puternică încărcătură
vizuală, pregătite pentru tine.
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime