Articole scrise de Denisa M. 26


Body&mind
2 Mai Denisa M.

Probabil cele mai frumoase amintiri din copilăria mea sunt cele legate de mare. De cele mai multe ori, anunțul unei vacanțe la mare venea intempestiv. Tata verifica starea tehnică a mașinii, roțile de cele mai multe ori, și, în timp ce eu îl asistam curioasă, numai auzeam, „Hai, du-te să-ți faci bagajul că mâine dimineață plecăm la mare!”  De atâta entuziasm nici nu puteam să dorm noaptea dinainte plecării.

„Nu-mi plac supărăcioșii” - Mic manifest împotriva oamenilor nevricoși și hipersensibili

joi, 12 apr. Denisa M.
Body&mind

Nu este ceva mai epuizant într-o relație, de orice natură ar fi ea, precum gândul „oare s-o fi supărat?” Fiindcă acest gând m-a chinuit ani întregi, până când am scăpat de el, și odată cu el și de oamenii care mi-l induceau obsesiv, am zis să scriu micul meu manifest împotriva supărăcioșilor.

CITEȘTE ACUM

Neurochimia fericirii

miercuri, 4 apr. Denisa M.
Body&mind

Am participat recent la un seminar în erau prezentate trei niveluri ale fericirii. Primul nivel identificat era cel al „fericirii lucrurilor mici”, determinat genetic de capacitatea de amplificare a emoțiilor.

CITEȘTE ACUM

Patru strategii pentru a scăpa de anxietatea socială

joi, 29 mar. Denisa M.
Body&mind

În primul rând, ar trebui menționat că anxietatea socială –  sau pe celălalt nume al ei, fobia socială – este o tulburare mentală cronică și, dacă manifestările ei sunt imposibil de gestionat/controlat, necesită tratament psihoterapeutic și/sau medicamentos.

CITEȘTE ACUM

Ești un narcisist de zi cu zi? Verifică-te răspunzând la 10 întrebări!

marți, 27 mar. Denisa M.
Body&mind

Cu toții am auzit de povestea lui Narcis, fiul nimfei Liriope și al râului Cephios care, de absorbit ce era de propria reflexie în apă, se îndrăgostește iremediabil și moare de durere că nu o poate atinge.

CITEȘTE ACUM

Poate o relație să reușească dacă un partener este mult mai în vârstă?

marți, 13 mar. Denisa M.
El&Ea

Iată o întrebare pe care am auzit-o de foarte multe ori. Urmată de cele mai multe ori de o alta asemenea ei: „Care este diferența ideală de vârstă între fată și un băiat”? Înainte de a vorbi despre această chestiune, haideți să vedem cam cum stau lucrurile în cupluri din punct de vedere statistic.

CITEȘTE ACUM

Când orgoliul te împiedică să vezi adevărul

luni, 12 mar. Denisa M.
Body&mind

O fi adevărul un concept abstract care ridică probleme serioase atunci când este definit, nu degeaba s-au scris biblioteci întregi despre valențele semantice ale acestuia, însă știm sigur că nu face casă bună cu orgoliul.

CITEȘTE ACUM

Cine aș vrea să fiu în ochii tăi

miercuri, 28 feb. Denisa M.
El&Ea

De câte ori, dragi fete, nu v-ați simțit cel puțin incomodate de privirea insistentă a genului masculin? Pe de altă parte, de câte ori nu v-ați uitat de zeci de ori în oglindă înainte de a ieși din casă, până ce ați fost sigure că ați avantajat prin stilul vestimentar sau prin machiaj punctele voastre „forte”? Cred că ar fi timpul să fim sincere cu noi și să recunoaștem că, de cele mai multe ori, cerșim atenție prin hainele pe care le purtăm, și nici nu ne dăm seama cum excesele, de orice natură, ne distrug iremediabil imaginea în ochii celorlalți.

CITEȘTE ACUM

Cinci lecții de învățat de la Albert Einstein

miercuri, 28 feb. Denisa M.
Inspirație

Numele lui Albert Einstein este asociat excelenței profesionale și, mai mult decât atât, genialității.

CITEȘTE ACUM

Dragoste în săptămâna orbilor

vineri, 5 ian. Denisa M.
El&Ea

„El e alesul! Sunt sigură! Mă înțelege, mă ascultă și are ochii atât de pătrunzători, parcă vede fix în sufletul meu.

CITEȘTE ACUM

imagini

Imagini cu o puternică încărcătură
vizuală, pregătite pentru tine.
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime