Articole scrise de Cristina Ișvan 64


Body&mind
4 Iulie Cristina Ișvan

Încă o dimineață, o nouă zi…  Ce te motivează să te dai jos din pat?  De ce te ridici când sună alarma?  Care este forța care te face să lași patul confortabil, perna moale, senzația plăcută de cald din așternuturi și să îți pui mușchii în mișcare și mintea la treabă? Să mergi la baie, să mănânci, poate chiar să alegi să mănânci ceva sănătos, să îți alegi haine potrivite, să pleci de acasă? Ce anume face ca zi de zi, lună după lună să ai energie și motivație să continui? Ce îți conduce viața?   Poate este examenul pe care trebuie să-l dai, poate este amintirea a ceva din trecut și speranța că poți recâștiga ce ai pierdut, poate este o persoană pe care o iubești, sau un obicei, o dependență pe care arzi de nerăbdare să o satisfaci sau poate e un puternic sentiment de mânie, ori dorință de îmbogățire sau răzbunare, ori poate că puțin din fiecare?  Poate ești condus de o problemă pe care trebuie să o rezolvi și întreaga ta existență de moment se concentrează pe această sarcină, poate e o relație pe care vrei să o menții sau să o recâștigi sau poate mai degrabă o valoare morală care te îndeamnă să fii om bun, să îți duci “crucea” cu onoare?  Există mii și mii de posibilități de răspunsuri, dar în linii mari sunt câteva categorii majore, câteva tipare care se repetă.

Adolescenții de ieri vs. adolescenții de azi

vineri, 29 iun. Cristina Ișvan
Body&mind

Suntem atât de obișnuiți astăzi să vorbim, să căutăm și să înțelegem ce se întâmplă la vârsta adolescenței, o căutare pe care o au atât cei care trăiesc această vârstă, dar mai ales părinții și adulții din preajma lor care par “din alt film”.

CITEȘTE ACUM

5 semne că ai devenit adolescent

miercuri, 27 iun. Cristina Ișvan
Body&mind

Ai 11, 13 sau 15 ani….ești sau nu adolescent? Când începe această perioadă? De unde știi că ai trecut de la copilărie către tinerețe? Nu e un act pe care îl primești în același timp cu cartea de identitate, nici un certificat ce ți s-a înmânat la final de clasa a VIII-a și nici măcar nu te-ai trezit într-o dimineață cu un semn fizic, fiind astfel convins că ai trecut la o altă etapă a vieții.

CITEȘTE ACUM

‚Atunci când casa, biroul, geanta sau dulapul îți sunt bine orânduite, așa îți este și mintea” - Interviu cu Diana Mihăilă

joi, 14 iun. Cristina Ișvan
Inspirație

Este primul blogger - specialist în soluții de organizare din România, membru al International Association of Professional Organizers (IAPO).

CITEȘTE ACUM

Prinț sau cerșetor?

miercuri, 30 mai Cristina Ișvan
Excelență

Deseori m-am întrebat cum ar fi fost viața mea dacă mă nășteam în altă țară, în altă familie, în alte timpuri.

CITEȘTE ACUM

O ofertă pentru o călătorie de viață

sâmbătă, 26 mai Cristina Ișvan
El&Ea

Mai sunt doar câteva săptămâni până la concediu, iar Anda și Vlad au planuri mari de vacanță.

CITEȘTE ACUM

Modelat de un artist veritabil

luni, 21 mai Cristina Ișvan
De suflet

Nu ai fost întotdeuna așa cum ești azi, nici fizic, nici emoțional, nici din punct de vedere al cunostințelor despre lume și oameni.

CITEȘTE ACUM

Fiecare cu nebunia lui…

marți, 15 mai Cristina Ișvan
Excelență

Este atât de ușor să greșești! Dar mult mai ușor este să greșești a doua oară. Iar a  treia oară e un fleac.

CITEȘTE ACUM

Lecții la Disneyland

miercuri, 9 mai Cristina Ișvan
Inspirație

Disneyland…e un cuvânt magic în sine, dar locul e cu adevărat fantastic. Indiferent de vârstă, nu cred că e cineva care să refuze o excursie în lumea poveștilor și a jucăriilor, între atracții, programe de divertisment și personaje de basm.

CITEȘTE ACUM

Paradoxul „facem ce ne place”

miercuri, 25 apr. Cristina Ișvan
El&Ea

Ana și George sărbătoresc astăzi un an de prietenie. Au ieșit din nou la terasa din centru. E locul unde au ieșit prima dată împreună, vin aici cel puțin lunar și comandă mereu aceleași sandvișuri, împreună cu o limonadă mare cu gheață.

CITEȘTE ACUM

imagini

Imagini cu o puternică încărcătură
vizuală, pregătite pentru tine.
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime