Articole scrise de Andreea Mirică 6


Body&mind
2 Aprilie Andreea Mirică

Nu de puține ori auzi în cercul tău social despre probleme de genul: nu reușesc să îmi dezlipesc copilul din fața televizorului sau eu și soția mea nu mai petrecem  timp împreună ca înainte din cauza serialului care ține  două ore în fiecare seară. Televizorul care este folosit de  peste 90% din populația României, a devenit un instrument de manipulare atât de eficient, încât ne poate transforma în niște roboței care execută fără să gândească toate recomandările (bune sau mai puțin bune) primite în emisiuni și filme.

Sunetul şi  mirosul – aliați în procesului de învăţare

miercuri, 7 mar. Andreea Mirică
Fresh

Îmi aduc aminte de perioadele în care învăţam asiduu pentru diferite examene sau teste de la şcoală şi nimic nu mă ajuta sa mă concentrez mai bine decât  liniştea absolută, fără niciun stimul perturbator.

CITEȘTE ACUM

Cum să mergi la serviciu binedispus?

luni, 26 feb. Andreea Mirică
Excelență

Momentele în care te pregăteşti pentru o viitoare meserie sunt uneori foarte grele. Multe examene şi mult de învaţat, practică în domeniu şi tot felul de voluntariate, doar - doar să ajungi acolo unde îți dorești.

CITEȘTE ACUM

Hotărât  sau nehotărât?

vineri, 23 feb. Andreea Mirică
Excelență

Deşi am auzit de el mai demult, m-am hotărât să îl cunosc mai bine acum câteva săptamâni.

CITEȘTE ACUM

Noi începuturi

sâmbătă, 30 dec. Andreea Mirică
Body&mind

-Nu mai pooot! -Haideţi doamnă, îl văd venind! -Nu mai rezist! -Încă puţin şi… La început un scâncet slab şi apoi din ce în ce mai puternic se aude din gura micuţului ce tocmai a venit pe lume.

CITEȘTE ACUM

Cum să gândești limpede

miercuri, 28 iun. Andreea Mirică
Body&mind

-E al meu! -Ba nu, e al meu! -Ştii bine că minţi, copilul este al meu! După câteva momente de gândire împăratul ordonă: -Aduceţi-mi o sabie! În acelaşi moment liniştea cuprinde sala şi următorul ordin este auzit.

CITEȘTE ACUM

imagini

Imagini cu o puternică încărcătură
vizuală, pregătite pentru tine.
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime