Articole scrise de Abigaela Bîlbîie 27


Inspirație
2 August Abigaela Bîlbîie

Pentru o țară atât de mică – pe locul 109 ca mărime – Coreea de Sud este în atenția lumii destul de mult. Mai ales în ultimii 10 ani. Uneori, noutățile sunt puțin cam sensibile, dacă vorbim despre problemele pe care le au cu vecinii lor din Nord. Alteori, vorbim despre cultura pop, în care un grup de „cântăreți drăguți” sparg recordurile mondiale, trecând chiar peste staruri americane faimoase, precum Lady Gaga sau Justin Bieber, sau despre jucătorii coreeni care sunt top în concursurile internaționale de jocuri video.

Dacă Lumea ar fi o Persoană...

miercuri, 28 mar. Abigaela Bîlbîie
De suflet

Dacă Lumea ar fi o Persoană, mi-aș dori să o întâlnesc și să cunosc totul despre ea.

CITEȘTE ACUM

De ce ne spunem „povești”?

marți, 20 mar. Abigaela Bîlbîie
Body&mind

„Ne spunem povești în loc să trăim”- Joan Didion   Toți suntem povestitori Facem asta cât este ziulica de lungă: ne spunem povești despre viețile noastre, despre alți oameni sau despre noi.

CITEȘTE ACUM

Dezvoltă-ți caracterul înaintea celebrității

miercuri, 28 feb. Abigaela Bîlbîie
Excelență

Ce înseamnă să fii celebru? Dar ce înseamnă să fii un om de caracter? Sunt cumva aceste două caracteristici contradictorii? Oare, nu cumva, caracterul este cel care face diferența între o celebritate rău famată și o celebritate cu influență pozitivă? Ei bine, ne dorim să fim celebri.

CITEȘTE ACUM

Re-story your life

joi, 22 feb. Abigaela Bîlbîie
De suflet

Te-ai întrebat vreodată cine ești, de unde vii, ce faci aici? Care sunt lucrurile care te definesc? Cum ești perceput? Mai exact, care e identitatea ta? Povestea ta? Dar te-ai întrebat ce înseamnă să îți rescrii povestea? Adevărul este că povestea noastră este un proces continuu și cu fiecare secundă care trece, se schimbă.

CITEȘTE ACUM

4 mituri despre oamenii creativi

marți, 20 feb. Abigaela Bîlbîie
Inspirație

Ce înseamnă creativitatea? Ei bine, oamenii împărtășesc foarte multe idei despre ce înseamnă creativitatea sau cum recunosc ei o persoană creativă.

CITEȘTE ACUM

Cum să îți realizezi obiectivele pe care ți le propui anul acesta

luni, 8 ian. Abigaela Bîlbîie
Excelență

Începutul unui nou an vine atât de grăbit că abia avem timp să ne mai scriem pe listă ce vrem să realizăm în următoarele 365 de zile.

CITEȘTE ACUM

#LOVEMYSELF – Să facem o diferență!

vineri, 29 dec. Abigaela Bîlbîie
Body&mind

Suntem aproape de finalul anului și simțim cu toții euforia ultimelor sărbători din an. Este perioada în care privim cu speranță către un an mai bun decât cel care a trecut, în care sperăm că țintele noastre vor fi atinse, că ceea ce am lăsat nefăcut anul acesta, va fi realizat anul care vine, în care așteptăm ca bucuriile să ne năpădească, iar necazurile să stea departe de noi.

CITEȘTE ACUM

4 moduri prin care te îndrăgostești de Elveția

marți, 31 oct. Abigaela Bîlbîie
Inspirație

Când vine vorba de a călători în Europa, deciziile devin dificile. Care țară merită mai mult decât cealaltă? Care este acceptabilă din punct de vedere al cheltuielilor? Pe care ne-am dori să o revedem sau ce ne-a rămas nevăzut? Să rămânem în România de data asta și să explorăm frumusețea patriei? Sau mai nou, unde nu avem risc crescut de atentat? Indiferent de întrebările pe care ni le punem atunci când ne alegem destinația pentru următoarea vacanță, suntem curioși să vedem care sunt recomandările celorlalți, opiniile lor cu privire la diferitele locuri.

CITEȘTE ACUM

Fără frică înainte

sâmbătă, 14 oct. Abigaela Bîlbîie
Body&mind

Trăiești la maximul potențialului tău? Ești mulțumit de ceea ce înseamnă viața ta actuală? Te trezești în fiecare dimineață să începi o nouă zi la locul tău de muncă având zâmbetul pe buze și abia așteptând să începi să lucrezi? Vii seara mulțumit că s-a mai scurs o zi din viața ta făcând ceea ce te face să simți că trăiești cu adevărat? Sau fiecare zi este doar o alta în care abia îți târșâi picioarele până la baie pentru a-ți arunca apă rece pe față, prea obosit și sictirit de munca pe care o faci doar pentru a putea supraviețui? Întrebarea pe care mi-am pus-o de cele mai multe ori este de ce foarte mulți dintre noi nu trăim viața pe care ne-am dori-o? Psihologii spun că în viața fiecăruia dintre noi există frici care ne opresc.

CITEȘTE ACUM

imagini

Imagini cu o puternică încărcătură
vizuală, pregătite pentru tine.
contact

Ai o întrebare sau vrei să ne faci o vizită? Scrie-ne

str. Doamnei, nr. 3, sector 3, București
0747170050
redactie la respirotime.ro
cine suntem?

Suntem tineri care vor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jur, având printre contribuitorii RESPIRO TIME specialiști și profesioniști din diverse domenii.

Despre noi si Echipa RespiroTime